I-motion toestellen: ervaar de sportieve revolutie!

i-Motion: de standaarduitrusting
i-Motion elektrostimulatiesysteem voor sport

Super efficiënt, hygiënisch en praktisch

Het i-Motion elektrostimulatie apparaat bestaat uit :

  1. een centrale eenheid (console of scherm),
  2. een omhulsel waarin de elektroden zijn ondergebracht (Bio-Jacket)
  3. en een draadloze communicatiemodule (MCI).

De nieuwe software, met zijn intelligente instellingen, maakt een eenvoudige en intuïtieve bediening van het apparaat mogelijk.

Gebruikers hebben 20 vooraf ingestelde programma’s en 6 configureerbare expertmodi tot hun beschikking!

De bio-jas v21

Het i-motion Bio-Jacket past bij het hele lichaam en biedt volledige bewegingsvrijheid tijdens de sessies. Doorhun rubber- en koolstofsamenstelling zijnde elektroden in het trainingspak zijn licht, klein en discreet. Ce verschillende sensoren stimuleren meer dan de helft van onze 650 spieren en kan op elk deel van het lichaam geplaatst worden. De i-Motion spierstimulator is de technologie die u helpt een harmonieus geproportioneerde lichaamsbouw te ontwikkelen. in een recordtijd!

Bio-jacket
Bovenste deel

Riemen

Armbanden

Bio-jacket
Onderste deel

Intelligente software en geplande sessies

De software van i-motion is ontworpen om coaches te ondersteunen bij hun training. Deze intelligente software omvat:

  • 20 gevestigde programma’s,
  • inclusief 10 automatische programma’s ,
  • en 6 vrije configuraties.

Dankzij de virtuele trainer-functie kunt ude sessies ookautomatiseren en kan iedereen in zijn eigen tempo vooruitgang boeken.

Het systeem is beschikbaar op tablet en smartphone via Android.

Nauwkeurige en scherpe aanpassingen

Het door EMSPRO gedistribueerde i-motion toestel heeft 20 programma’s, met één enkele frequentie voor elk programma (kracht 1, fitness, cardio, lichaam, cellulitis, herstel, opwarming, enz.)

Tijdens een sessie kunt u de frequentie en het programma veranderen, waardoor u korte, middellange en lange vezels kunt bewerken en de spieren niet aan de stimulatie kunnen wennen.

Dankzij de technologische kracht van e-motion apparatuur kunt u elke EMS-sessie aanpassen aan :

  • de behoeften van uw klant,
  • en elk gebied van het lichaam waaraan gewerkt moet worden.

Actief herstel

De EMS-software die de apparatuur van EMSPRO aandrijft, is ontwikkeld in samenwerking met coaches, fysiotherapeuten, gezondheidsprofessionals en sporters. Deze samenwerking maakte het mogelijk een programma te ontwerpen dat zowel de spierontwikkeling als de metabolische functies aanpakt.

Het is tot op heden de enige die sessies kan combineren die spieropbouw en vetverbranding combineren.

Zijn intelligente functie maakt het mogelijk de herstelfasen te benutten door kleine impulsen te activeren die de vetverbranding bevorderen.

Het is een primeur, en het zal de manier waarop je sport voor altijd veranderen!

MCI

Aansluitmodule
Draadloze

De internationaal goedgekeurde Bluetooth Klasse 1 draadloze technologie van de MCI-module heeft een veiligheidssysteem dat een verbinding tot 100 meter garandeert! Dit geeft de gebruiker volledige bewegingsvrijheid.

De MCI-module maakt deel uit van de aankoop van een Pro Sport Pack.

REGELMATIG GEBRUIK VAN I-MOTION

Voordelen

kracht

Versterking

herstel

weerstand

Revalidatie

toning

Afslanken

Gewichtsverlies

Elke training met de i-motion machines helpt om al deze punten te versterken en werkt op zo’n 300 spieren. Maar afhankelijk van de vooraf vastgestelde programma’s is het mogelijk meer nadruk te leggen op het ene of het andere punt.

de mogelijkheden van de apparaten beheersen

Professionele cursussen EMSPRO-opleidingsprogramma

Het door i-motion en EMSPRO ontwikkelde trainingsprogramma maakt het mogelijk :

  • optimaal gebruik te maken van de verschillende soorten opleidingen en opleidingsprogramma’s;
  • om de investering snel terug te verdienen.
Réglage d'une ceinture d'électrostimutation i-Motion

Voor / Na

Uw succesverhalen

ONZE PRO PaCKS

Onbeperkte pakketmogelijkheden voor meerdere gebruikers

1 gebruikerspakket Pro

2 gebruikers pakket Pro

Een paCKS PRO-pakket op maat nodig?

Beheert u een of meer sportcentra? Wilt u een offerte ontvangen voor een pakket op maat van uw behoeften en ambities? Neem contact met ons op.

De ems...

Misvattingen!

"EMS is riskant".

Alleen omdat je een pak aantrekt met elektroden die prikkels naar de spieren sturen, betekent nog niet dat je geëlektrocuteerd wordt! Een programmeur maakt het mogelijk de intensiteit van de oefening aan te passen zodat deze veilig is voor het lichaam en het hart. In de geneeskunde wordt EMS gebruikt voor therapeutische doeleinden, onder meer om spieratrofie te voorkomen. Het wordt ook aanbevolen in de esthetische geneeskunde om de spieren van het gezicht te stimuleren en spierverslapping, de oorzaak van veroudering, te voorkomen.
1 De Bisshop G, Dumoulin J. Antalgische en excito-motorische transcutane elektrische neurostimulatie, Masson, Parijs, 1991.

"EMS doet pijn!"

Nogmaals, EMS wordt niet aanbevolen voor therapeutische follow-up na een ongeval of letsel als het pijn veroorzaakt. Het doel is om de spier te stimuleren. Eerst voel je een paar tintelingen, dan trekt de spier samen. Als er pijn wordt gevoeld, moet de intensiteit naar beneden worden bijgesteld. Je kunt in de uren na een EMS-sessie een paar pijntjes voelen, maar net als de pijntjes die je voelt na elke fysieke inspanning wanneer je de gewoonte om te sporten hebt verloren.

labels en certificaten

FAQS

Natuurlijk is onze dienst na verkoop beschikbaar voor de verkoop of vervanging van aanvullende producten. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Natuurlijk! Veel fysiotherapeuten, chiropractors, osteopaten, sofrologisten, enz. maken reeds gebruik van deze apparatuur voor posttraumazorg en revalidatie. Wij moedigen u echter aan ervoor te zorgen dat de elektrische stimulatie wordt afgestemd op de individuele toestand van elke patiënt.

Ja, het Pro Sport Pack kan worden gebruikt voor uw wellness-, schoonheids-, afslank- en fitnessactiviteiten. Wij willen u er ook aan herinneren dat wij een compleet assortiment i-motion EMS-apparaten aanbieden, speciaal voor schoonheidsbehandelingen.

naar je PACK!

Begin je eigen EMS-studio en word zelf een professionele coach. Neem contact op met onze experts om een Sport Pack Pro te testen of te bestellen!

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.