EMSPRO SPORT PACKS

MEER DAN ALLEEN UITSTEKEND MATERIAAL!

Met de EMSPRO Sport Packs gaan sporthallen en praktijken een nieuw tijdperk van moderniteit, efficiëntie en rentabiliteit tegemoet. De Sport Pro Packs, ontworpen door professionals zoals u, combineren uitrusting van topniveau en deskundige diensten:

i-motion apparaten

De uitrusting van de verbeterde atleet

Als leider in zijn categorie is i-motion de fabrikant van de beste combinatie van elektrostimulatie op het gebied van sport. Als exclusief distributeur voor de Benelux biedt EMSPRO het aan in al zijn Sport Pro Packs.

V21-i-motion-transparent

i-motion programma's

Maak je leven absoluut gemakkelijker!

De i-motion apparatuur is een echte PLUS voor het hele scala aan sporttrainingen (fitness, krachttraining, crossfit, enz.). Door het gebruik van de begeleidende programma’s toe te voegen, vertienvoudigt u de doeltreffendheid en de impact van het EMS-materiaal.

De voordelen en functies van i-motion programma’s zijn verbazingwekkend.

combinatie i-motion + trainingsprogramma's

De winnende combinatie voor maximale resultaten

BIODY XPERT gewichtsmeter

Bioimpedancemetrie (BIA) wordt sinds de jaren 1970 gebruikt om de lichaamssamenstelling te bepalen. De impedantiemeter is een waardevol diagnostisch hulpmiddel, zeer populair bij sport-, gezondheids- en wellnessprofessionals. EMSPRO heeft ervoor gekozen de Biody Xpert impedantiemeters te distribueren.

Premium diensten: emspro ondersteunt u elke dag

Als professional moet je begeleid en ondersteund worden! Dat is goed, want het EMSPRO-team bestaat uit experts op dit gebied, net als u. Wij kennen het leven van zelfstandige ondernemers. Daarom gaan we verder dan het verkopen van de beste apparatuur op de markt. Wij luisteren naar u, wij adviseren u en indien nodig coachen wij u. En in alle gevallen volgen we de contracten tot het einde toe, via verschillende ondersteuningspakketten!

FORMAtions formule

Van klassikale begeleiding tot mentoring en individuele coaching, onze trainers delen hun expertise. Om altijd het maximale uit de fantastische i-motion!

Leaseformule

Kopen of huren? Huren voor een vaste periode of kopen en verkopen om investeringen te optimaliseren? Elk bedrijf heeft zijn eigen bijzonderheden en behoeften. Daarom biedt EMSPRO u verschillende overnameformules.

Partnerschapsformule

De Europese vraag naar elektrostimulatieapparatuur groeit sterk bij het grote publiek. Onze prioriteit is het bedienen van onze klanten. Maar als je zin hebt om verder te gaan, kunnen we het bespreken…

ONZE PRO-STANDAARDPAKKEN

De populairste EMSPRO-pakketten

Elk profiel heeft zijn eigen behoeften. Wij bieden standaard keuze uit 2 Pro Packs. Maar de mogelijkheden voor een multi-user pakket zijn eindeloos.

1 gebruikerspakket Pro

Pack 2 gebruiker Pro

Een paCKS PRO-pakket op maat nodig?

Beheert u een of meer sportcentra?
Wilt u een offerte ontvangen voor een pakket op maat van uw behoeften en ambities?
Neem contact met ons op.

Sommige begunstigden getuigen

naar je PACK!

Begin je eigen EMS-studio en word zelf een professionele coach. Neem contact op met onze experts om een Sport Pack Pro te testen of te bestellen!

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.