I-HOMEFIT door i-motion

i-homefit: gewoon het beste EMS-apparaat

Neem de macht over je vorm terug met elektrostimulatie

Profiteer van de beste elektrostimulatietechnologie op de consumentenmarkt, aangepast voor privégebruik.

Gebruik i-HomeFit altijd en overal, thuis, op kantoor of buiten!

i-HomeFit bestaat uit :

  • van een elektrostimulatievest,
  • een draadloze transponder
  • en een slimme smartphone applicatie die je oefeningen “aanstuurt”.

De i-HomeFit stimuleert bijna 300 van uw spieren en stelt u in staat om 20 minuten lang te trainen, alsof u 4 uur achter elkaar heeft getraind!

Ergonomisch en verstelbaar

Eenvoudig onderhoud

Duurzame elektroden

Gemakkelijk aan te trekken

Verborgen bedradingssysteem

De "MCI": de slimme en praktische doos

Uw jas verbonden met uw intelligente software

Terwijl u traint, is het biojasje dat u aantrekt verbonden met de i-motion software en zijn vele voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s voor u. Deze draadloze verbinding wordt verzorgd door een discreet kastje dat de “MCI” wordt genoemd.

Deze i-motion HomeFit box zorgt ervoor dat het geselecteerde trainingsprogramma correct wordt uitgevoerd.

Dankzij het ultramoderne, ultralichte ontwerp kunt utot 11 spiergroepen tegelijk trainen en bent u dankzij de draadloze verbinding verlost van het gedoe met kabels.

Absolute bewegingsvrijheid voor een succesvolle training!

I-HomeFit App

Een persoonlijke trainer in je hand

Selecteer uw dagelijkse training, volg uw resultaten, stel uw doelen en bereik ze.

Dankzij de applicatie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw eigen trainingsprogramma samen te stellen! Hij begeleidt u namelijk en stuurt u een waarschuwing zodat u uw sessie niet vergeet.

De applicatie bevat verschillende vooraf gedefinieerde trainingsprogramma’s via een eenvoudig en intuïtief platform. Elke oefening wordt geïllustreerd door een trainingsvideo avatar. U kunt uw vooruitgang bijhouden door uw vorderingen te registreren en te volgen terwijl u traint.

4 uur sport in 20 minuten

Conventionele opleiding

Duur: 60 minuten
Verbrande calorieën: 450 kcal
Frequentie: 5 dagen per week
Zichtbare veranderingen: 2 maanden

i-HomeFit training

Duur: 20 minuten
Verbrande calorieën: 450 Kcal
Frequentie: 2 dagen per week
Zichtbare veranderingen: 1 maand

Voordelen

Betrokken gebied van de elektrode

De ems...

Misvattingen!

"EMS is riskant".

Het feit dat je een pak aantrekt met elektroden om de spieren te stimuleren, betekent niet dat je geëlektrocuteerd wordt! Met een programmeur kunt u de intensiteit van de oefening aanpassen, zodat deze veilig is voor het lichaam en het hart. In de geneeskunde wordt EMS gebruikt voor therapeutische doeleinden, onder meer om spieratrofie te voorkomen. Het wordt ook aanbevolen in de esthetische geneeskunde om de spieren van het gezicht te stimuleren en spierverslapping, die de oorzaak is van veroudering, te voorkomen.

1De Bisshop G, Dumoulin J. Antalgische en excito-motorische transcutane elektrische neurostimulatie, Masson, Parijs, 1991.

"EMS doet pijn!"

Nogmaals, EMS zou niet worden aanbevolen voor therapeutische follow-up na een ongeval of letsel als het pijn veroorzaakt. Het doel is de spier te stimuleren. In het begin voel je wat tintelingen en daarna wordt de spier samengetrokken. Als u pijn voelt, is de intensiteit niet goed ingesteld en moet deze onmiddellijk worden verlaagd. U kunt in de uren na een EMS-sessie een paar pijntjes voelen, maar net als de pijntjes die u voelt na elke fysieke inspanning als u niet meer gewend bent om te sporten.

Boek uw proef!

Als officiële distributeur helpt EMSPRO u bij het ontdekken, testen en aanschaffen van uw i-motion apparaten. Bent u geïnteresseerd in de i-homefit technologie en wilt u deze zelf uitproberen? Boek nu uw proefsessie!

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.