EMS-opleiding voor professionals

Jij ook.

Aan de slag in ems

Bent u een sportcoach, sportschoolmanager of wilt u uw carrièrepad veranderen? Volg een EMS training bij EMSPRO.

Elektrostimulatie is ongetwijfeld een koninklijke weg om uw beroepspraktijk te vernieuwen! Deze innovatieve technologie heeft haar doeltreffendheid bewezen; zij is aantrekkelijk zowel wat betreft de verkregen resultaten als de tijd die nodig is om de eerste resultaten te bereiken. 20 minuten EMS staat namelijk gelijk aan 4 uur intensief sporten of twee wekelijkse sessies in een sportschool. Een echte tijdsbesparing voor u en uw klanten!

EMSPRO stelt haar EMS experts ter beschikking om u te adviseren in uw project. EMSPRO levert u de machines, evenals de training om aan de software te wennen. Beginnen met EMS is nog nooit zo eenvoudig geweest!

EMS-EXPERT

EMSPRO-opleiding: waarvoor?

EMSPRO biedt speciaal voor professionals ontwikkelde trainingen en helpt hen de i-motion software onder de knie te krijgen. Deze cursussen zijn individueel en aangepast aan uw project en uw behoeften.

Je zult het leren:

  • Hoe de i-motion software te gebruiken en te configureren;
  • Ontwerp effectieve trainingssessies, dynamisch of statisch, afhankelijk van de behoeften van uw klanten.

Onze trainers beantwoorden al uw vragen en adviseren u bij de ontwikkeling van uw project.

Wij bieden 4 opleidingspakketten aan. Welke voldoet aan uw behoeften en verwachtingen?

Wat is uw beroepsprofiel?

EMSPRO biedt opleidingen aan die aangepast zijn aan uw verwachtingen en behoeften

Instructor

Fix the basics ! Zonder te proberen je je baan aan te leren, bieden we je de kans om de basisprincipes van fitness met EMS door te nemen !

EMS coach

Leer hoe je effectief en veilig kunt coachen met Electro-Myo-Stimulatie. U leert hoe u de apparatuur veilig en effectief kunt gebruiken, en hoe u met “lichaamsgewicht” kunt coachen.

Bedrijf voor trainer EMS

Bepaal in alle redelijkheid de commerciële strategie en aanpak die essentieel is voor uw bedrijf. Deze cursus is bedoeld voor de sectoren sport, welzijn en gezondheid.

EMSPRO-opleiding: toegang tot volledige controle van i-motion apparaten

Talrijke programma's en trainingsroutines voor :

Specifieke informatie van een expert nodig?

U heeft specifieke individuele of groepstrainingsbehoeften. Neem contact op met onze experts en stel al uw vragen!

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos formations ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Meer weten over onze opleidingen?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.