Welk EMS accessoire voor welke behoefte?

Elk elektrostimulatie accessoire werkt specifiek

i-sculpt FMS

De meest effectieve niet-invasieve behandeling voor vrouwen en mannen die snel en moeiteloos vet willen verwijderen en hun lichaam strakker willen maken. Eerste resultaten in 4 tot 6 sessies van 20 minuten.

i-vorm

i-shape gebruikt de revolutionaire elektrostimulatietechnologie om verschillende gebieden tegelijkertijd te behandelen. Effectief voorvetverwijdering, toename van spiermassa en huidversteviging, zonder te bewegen.

i-model esthetiek

i-model wordt aanbevolen voor het hervormen van het figuur door middel van passieve behandelingen. Deze behandelingen vereisen vrijwel geen activiteit, dus de cliënt hoeft geen fysieke activiteit te verrichten om uitstekende resultaten te bereiken.

NADERE INFORMATIE

Naast de diverse EMS-accessoires en apparatuur voor schoonheidsverzorging en welzijn biedt EMSPRO een breed assortiment voedings- en hygiëneproducten.

De EMS-revolutie in esthetische zin

Sinds enkele jaren transformeert EMS de praktijken van schoonheidssalons, spa’s, massagesalons, enz. Het principe ervan, gebaseerd op de verspreiding van elektrische impulsen op het lichaam, heeft talrijke positieve resultaten opgeleverd, zoals door vele professionele beoefenaars wordt bevestigd… En door duizenden tevreden klanten!

Vermindering van vet en cellulitis

De werking van de verschillende i-motion accessoires helpt vet en cellulitis te verminderen door de bloed- en lymfecirculatie te stimuleren. Eliminatie van toxines en afvalstoffen die zich in de weefsels hebben opgehoopt, in 100% ontspanningsmodus.

Moeiteloze spierversterking

Met hun werking op maximaal 300 spieren helpen elektrostimulatieapparaten het lichaam te verstevigen.

Versteviging van de huid & werking op rimpels

Elektrostimulatie kan fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen door de productie te stimuleren van collageen en elastine, eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Welzijn en nieuwe slaap

Naast het rustgevende moment dat cliënten kunnen ervaren, heeft de anti-stresswerking van i-motion mogelijk een positieve invloed op de slaap.

De voordelen van EMS in de fysiotherapie

EMS heeft al vele jaren positieve effecten op het lichaam. Deze effecten worden niet alleen opgemerkt door sporters, maar ook door medische en paramedische beroepsbeoefenaren.

Versterking van de spiertonus

In combinatie met fysieke oefeningen die door een ervaren coach worden geïnduceerd, kunnen de i-motion EMS-apparaten tot 300 spieren trainen.

Houdingscorrectie

EMS kan de spieren van de rugregio versterken, waaronder de paravertebrale en rugspieren, wat kan helpen een goede houding te handhaven en de druk op de wervelkolom te verminderen.

Vermindering van rugpijn

EMS helpt de spierspanning in het ruggebied te verminderen, wat de plaatselijke pijn bij spierspasmen kan verlichten.

Revalidatie

De EMS-technologie is perfect geschikt voor de revalidatie of geleidelijke hervatting van de sportactiviteit van mensen met overgewicht. Bijgestaan door professionele coaches opgeleid door EMSPRO, is het heilzaam en veilig.

BIODY XPERT gewichtsmeter

Bioimpedancemetrie (BIA) wordt sinds de jaren 1970 gebruikt om de lichaamssamenstelling te bepalen. De impedantiemeter is een waardevol diagnostisch hulpmiddel, zeer populair bij sport-, gezondheids- en wellnessprofessionals. EMSPRO heeft ervoor gekozen de Biody Xpert impedantiemeters te distribueren.

Premium diensten: emspro ondersteunt u elke dag

Als professional moet je begeleid en ondersteund worden! Dat is goed, want het EMSPRO-team bestaat uit experts op dit gebied, net als u. Wij kennen het leven van zelfstandige ondernemers. Daarom gaan we verder dan alleen de verkoop van de beste apparatuur op de markt. Wij luisteren naar u, wij adviseren u en indien nodig coachen wij u. In alle gevallen volgen we de contracten tot het einde toe, met behulp van verschillende ondersteuningspakketten!

FORMAtions formule

Van klassikale begeleiding tot mentoring en individuele coaching, onze trainers delen hun expertise. Om altijd het maximale uit de fantastische i-motion!

Leaseformule

Kopen of huren? Huren voor een vaste periode of kopen en verkopen om investeringen te optimaliseren? Elk bedrijf heeft zijn eigen bijzonderheden en behoeften. Daarom biedt EMSPRO u verschillende overnameformules.

Partnerschapsformule

De Europese vraag naar elektrostimulatieapparatuur groeit sterk bij het grote publiek. Onze prioriteit is het bedienen van onze klanten. Maar als je zin hebt om verder te gaan, kunnen we het bespreken…

Wetenschappelijke oorsprong van EMS

Sinds de 18e eeuw

De wetenschappelijke belangstelling voor EMS – “ElectroMyoStimulation” – gaat terug tot het ontstaan van elektriciteit. De voordelen van elektrostimulatie op het spierapparaat worden al sinds de 18e eeuw waargenomen.

Het was in de tweede helft van de 20e eeuw dat zich een echte welzijnstechniek ontwikkelde door technologische vooruitgang, zoals de ontwikkeling van functionele elektrische stimulatie (FES) of transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS).

EMS-orignies
Le technologie i-motion : fruit de dizaines d'années de recherches scientifiques et technologiques

De sport- en genezingsrevolutie

Deze ontdekkingen werden onmiddellijk overgenomen door de therapeutische en topsportgemeenschappen door de creatie van de eerste buikgordels in de jaren 1970 en 1980. De uitvinding van de eerste integrale elektrostimulatieapparaten begon in het begin van het jaar 2000.

Sindsdien zijn hier en daar ” consumentenmodellen ” opgedoken, met verschillende gradaties van ernst, veiligheid en doeltreffendheid.

i-motion: de keuze van hart en verstand

De i-motion producten zijn het hoogtepunt van eeuwenlange belangstelling voor en onderzoek naar EMS. De hoge kwaliteit van de i-motion elektrostimulatieapparatuur onderscheidt zich door het grote aantal internationale certificeringen en keurmerken.

Daarom is i-motion de verstandige en enthousiaste keuze van veel sport-, gezondheids- en wellnessprofessionals, maar ook van particulieren die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Labels en certificaten

Interesse in een schoonheidspakket?

Neem controle over je toekomst!

Wilt u de EMS-technologie testen met een team van deskundigen?
EMSPRO en haar coaches zijn er om aan uw verwachtingen te voldoen en uw doelen te verwezenlijken!

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.