I-Shape

Vetverlies, spiertoename, versteviging en ontspanning

sessie van 25 minuten

i-shape is een revolutionair en uniek apparaat dat gebruik maakt van elektrostimulatie technologie. Het bijzondere ervan is dat verschillende gebieden tegelijkertijd specifiek worden behandeld, waardoor in een paar sessies resultaten worden geboekt.

De door i-shape gebruikte EMS-technologie heeft zich al tientallen jaren bewezen. Deze elektrostimulatietechnologie is wetenschappelijk bewezen in de fitnesssector, voor medische revalidatie en in de esthetische wereld.

Deze combinatie is in de loop der jaren bestudeerd en verbeterd om haar nog beter te maken. Het is nu een zeer aanbevolen product voor het versterken van de dijen, billen en bekkenbodem.

De werking van i-shape zorgt voor directe en diepe stimulatie van de spieren, waardoor perfecte contracties en effectieve ontspanningsfasen ontstaan.

Gegarandeerde resultaten:

  • vetverwijdering,
  • toename van spiermassa,
  • huidversteviging.
La combinaison i-shape agit sur les zones de l'abdomen, des fessiers, des quadriceps et isquio-jambiens, ainsi que sur les mollets et bras pour renforcer les muscles et réduire les masses graisseuses, sans effort.

vernieuwend concept

lichaamsverandering

De i-shape stelt u in staat uw buik, billen, benen en armen tegelijkertijd te trainen, waardoor grote contracties worden opgewekt en vetverlies en spiergroei worden gegenereerd, in recordtijd.

Voordelen

Te behandelen gebieden

De billen

Benen

Arm

Buik

Twins

Effectieve cosmetische behandelingen

Effecten en resultaten in detail

Billen

Verhoogde spiertonus en behoud van de spiergroep

Drainage

Verminderde waterretentie en verbeterde doorbloeding

Massage

Ontspanning van de spieren en verlichting van contracturen

Slim

Verbranding van vetten en vorming van nieuwe cellen

Toning

Verbeterde spiertonus en verminderde slapheid

Fitness

Verbetering van spieruithoudingsvermogen en bekkenbodem

Warming-up

Betere bloedcirculatie en behandeling van spataderen

Cellulitis

Vermindering van cellulitis in de doelgebieden

Geavanceerde technologie

voor schoonheidscentra

Met een schat aan ervaring in de schoonheidsindustrie is i-shape EMS ontwikkeld om schoonheidscentra een ultramoderne service te bieden. De doeltreffendheid ervan maakt unieke behandelingen op basis van elektrostimulatietechnologie mogelijk.

Nu gebruikt door topsporters, beroemdheden en modellen, biedt i-shape u een effectieve methode om uw figuur en gezondheid te bewerken en te verfijnen.

Tot 40.000 weeën in één sessie.

i-shape levert meer dan 40.000 echte contracties in één sessie, waarbij het diepste gebied van de verschillende spiergroepen wordt bereikt. Dit grondige werk staat gelijk aan lange oefensessies.

Met de i-shape kuur kunt u actieve en passieve gymnastiek beoefenen zonder een trainer nodig te hebben, dankzij de verschillende programma’s.

De door i-shape opgewekte contracties veroorzaken prikkeling van de spiervezels, waardoor meer calorieën worden verbruikt dan bij conventionele oefeningen.

Naast deze calorie-uitgave versnelt de werking van i-shape het metabolisme, verbrandt vet en ontwikkelt tegelijkertijd spiermassa.

De resultaten zijn zichtbaar vanaf de 2e week.

Versterking van de bekkenbodem

De i-shape training maakt de versterking en versteviging van de bekkenbodem mogelijk. Dit anatomische gebied ondersteunt de onderbuik en regelt de sluitspieren, waardoor hun functies worden versterkt en gereguleerd.

Bepaalde levensfasen, zoals zwangerschap, bevalling, menopauze, operaties enz. kunnen de bekkenbodemspieren verzwakken. Door deze verzwakking gaat het systeem niet goed functioneren, wat leidt tot gezondheidsproblemen zoals urine-incontinentie en andere.

De werking van i-shape helpt dus aanzienlijk om de bekkenbodem te versterken.

Voordelen voor de billen

i-shape verstevigt de bilpartij. Het helpt om spiermassa te winnen en het in de weefsels opgeslagen vet te verminderen.

Dankzij de verschillende programma’s kunt u de bilspieren stimuleren via een plaatselijke en continue actie.

De werking van de i-vorm maakt gerichte actie mogelijk:

  • stoffen en vezels te versterken,
  • cellulitis elimineren,
  • de billen verstevigen.

Innovatie die het verschil maakt

i-shape combineert de nieuwste EMS-technologie met eigen software voor een maximale efficiëntie van uw schoonheidsbehandelingen.

De ems...

Misvattingen!

"EMS is riskant".

Het feit dat je een pak aantrekt met elektroden om de spieren te stimuleren, betekent niet dat je geëlektrocuteerd wordt! Met een programmeur kunt u de intensiteit van de oefening aanpassen, zodat deze veilig is voor het lichaam en het hart. In de geneeskunde wordt EMS gebruikt voor therapeutische doeleinden, onder meer om spieratrofie te voorkomen. Het wordt ook aanbevolen in de esthetische geneeskunde om de spieren van het gezicht te stimuleren en spierverslapping, die de oorzaak is van veroudering, te voorkomen.

1De Bisshop G, Dumoulin J. Antalgische en excito-motorische transcutane elektrische neurostimulatie, Masson, Parijs, 1991.

"EMS doet pijn!"

Nogmaals, EMS zou niet worden aanbevolen voor therapeutische follow-up na een ongeval of letsel als het pijn veroorzaakt. Het doel is de spier te stimuleren. In het begin voel je wat tintelingen en daarna wordt de spier samengetrokken. Als u pijn voelt, is de intensiteit niet goed ingesteld en moet deze onmiddellijk worden verlaagd. U kunt in de uren na een EMS-sessie een paar pijntjes voelen, maar net als de pijntjes die u voelt na elke fysieke inspanning als u niet meer gewend bent om te sporten.

Het is jouw beurt!

Begin je eigen EMS-studio en word zelf een professionele coach. Neem contact op met onze experts en test de machines!

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.