EMS voor individuen: terug in vorm!

4 uur sport in 20 minuten

Eindelijk tijd om alles te doen!

Je wilt graag in topvorm zijn, maar… Geen tijd, te veel werk, familie, vrienden, dat alles… Er moeten keuzes gemaakt worden…

Nou nee, de wrede keuzes zijn voorbij! Elektrostimulatie biedt een radicale en praktische oplossing om weer in vorm te komen of te blijven zonder uw taken, vriendschappen en vrije tijd op te offeren!

De oplossing is eenvoudig: onze EMS-apparaten optimaliseren de tijd die u besteedt aan bewegen… of aan niets doen!

Het principe van elektrostimulatie

Een slim pak in perfecte harmonie met je lichaam.

Elektrostimulatie is een principe dat zich al jaren heeft bewezen in de wereld van sport en gezondheid op hoog niveau.

Het principe is heel eenvoudig: je trekt een “jasje” aan waarin 18 elektroden zijn genaaid, perfect geïsoleerd van het lichaam. Vervolgens start je een van de trainingsprogramma’s op je smartphone en terwijl je beweegt, stimuleert de jas al je spieren.

Je lichaam wordt gespierder en verbrandt calorieën op hoge snelheid.

Resultaat: in 20 minuten is het alsof je 4 uur intensief hebt getraind in een sportschool, zumba of crossfit!

Waar kunt u i-HomeFit gebruiken?

Train overal en altijd

i-HomeFit past in een eenvoudige koffer. Dankzij de draadloze technologie kun je hem overal mee naartoe nemen om je sport en lichamelijke oefeningen te beoefenen, alleen of met iemand anders.

Thuis.

Voor of na het werk of school, tussen twee huiswerkvergaderingen door, in het weekend… Profiteer van alle vrije tijd die u hebt om uw lichaam thuis of in de tuin te modelleren. Waarom kijk je niet naar een goede serie of luister je niet naar je favoriete geluiden?

Op kantoor

Tijdens de lunch of tussen twee vergaderingen in, haal je je i-HomeFit tevoorschijn om snel en goed te sporten, alleen of met collega’s op kantoor of in de coworking space. U kunt zich laten bijstaan door de i-HomeFit applicatie op uw smartphone, of waarom niet, door een mobiele coach…

In beweging

Op vakantie of op zakenreis hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderbreken van uw goede trainingsgewoonten met elektrostimulatie. De i-HomeFit past discreet onderin de kofferbak van de auto of in een goede koffer naast de strandkleding, yogamat of laptops.

De vragen die ons gesteld worden

Absoluut niet. Elektrostimulatie is gebaseerd op de trillingsimpuls die door elektriciteit wordt opgewekt. Je voelt de trillingen alleen via je i-HomeFit jasje.

Natuurlijk kunt u uw i-HomeFit delen.

Nee. Wanneer u een trainingssessie begint, selecteert u op uw smartphone het beste vooraf opgenomen programma voor u, evenals de intensiteit van de trillingen die door i-HomeFit worden geproduceerd. Het doel van EMS is vooral om goed te doen; daarom wordt deze technologie al jaren gebruikt door topsporters en door professionals op het gebied van gezondheid en welzijn.

Helemaal gratis! De applicatie is inbegrepen bij de aankoop van i-HomeFit en de bijbehorende accessoires.

i-motion maakt specifieke producten voor elk klantenprofiel, maar de kwaliteit is voor iedereen gelijk. Met de aanschaf van een i-HomeFit bent u verzekerd van een apparaat dat even efficiënt is als een apparaat dat is ontworpen voor professionals in de gezondheidszorg, beroepssport of zorg.

Twijfel je nog? Boek uw proef!

Als officiële distributeur helpt EMSPRO u bij het ontdekken, testen en aanschaffen van uw i-motion apparaten. Bent u geïnteresseerd in de i-homefit technologie en wilt u deze zelf uitproberen? Boek nu uw proefsessie!

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.