I-MODEL Esthetisch

Een revolutionaire nieuwe functie

In de schoonheidssector

i-model Estetik biedt een alomvattende benadering van lichaamsverzorging. De combinatie van een hoogwaardig pak met geavanceerde afslanksoftware, is de belofte van i-model:

  • Weefsel- en spierversterking
  • Vermindering van cellulitis
  • Vetverlies
  • Hervormd silhouet.

i-model biedt uitstekende resultaten, in een minimum van tijd, mogelijk zonder enige fysieke inspanning van de patiënt.

Volledige behandeling in één sessie van 20 minuten.

Nieuw apparaat met EMS-technologie voor een complete behandeling met uitstekende resultaten in slechts enkele sessies

De door i-model gebruikte EMS-technologie is jarenlang getest op het hele lichaam en goedgekeurd door wetenschappelijke deskundigen op het gebied van schoonheidsverzorging. Dankzij dit jarenlange onderzoek kon het product worden geoptimaliseerd en aanbevolen als onderdeel vaneen holistische behandeling.

i-model principes

i-model levert directe en diepe stimulatie aan de spieren, waardoor ze optimaal samentrekken en ontspannen. Zo wordt de vetmassa verminderd en is in enkele sessies een toename van de spiermassa zichtbaar, terwijl de huid strakker wordt.

i-model wordt aanbevolen om met passieve behandelingen optimale resultaten voor lichaamscontouren te bereiken. Deze behandelingen vereisen vrijwel geen activiteit, zodat de cliënt geen lichamelijke activiteit hoeft te verrichten om uitstekende resultaten te bereiken.

Gunstige effecten op het lichaam

i-model helpt de behandelde zones te verstevigen door plaatselijk vetin de weefsels te verminderenen u aan spiermassa te doen winnen.

Dankzij de vele programma’s kunt u verschillende delen van het lichaam behandelen door de spieren van de billen, rug, armen, benen en buik direct te stimuleren.

Het succes van i-model is te danken aan de specifiek gerichte passieve behandeling, die een lokaal of globaal effect op verschillende delen van het lichaam mogelijk maakt.

Op deze manier versterkt de behandeling het weefsel en de spiervezels, waardoor het vet vermindert en het lichaam strakker wordt.

Vasthouden van water

De i-model technologie verhoogt de temperatuur van de spieren en bevordert zo een betere bloedcirculatie en drainage van het doelgebied.

Voor i-model zijn specifieke programma’s ontwikkeld ter verbetering van de spiertonus en de bloedcirculatie voor effectieve resultaten bij het vasthouden van water.

De contractie die door i-model op de spier wordt opgewekt, zorgt ervoor dat deze strakker en sterker wordt. Voor vetweefsel wordt een specifieke en continue stroom toegepast om het vasthouden van water te verminderen en de circulatie te verbeteren.

Behandelingen kunnen 2 tot 3 keer per week worden uitgevoerd. Meerdere sessies verminderen het vasthouden van water en lichaamsvet, waardoor zichtbare cellulitis vermindert en de spiertonus verbetert. Omdat het i-model apparaat inwerkt op de spiervezels, versnelt het de stofwisseling en mobiliseert het vet in het lichaam voor eliminatie.

Bekkenbodem

De i-model behandeling levert aanzienlijke voordelen op voor de bekkenbodemspieren en versterkt en verstevigt ze.

De behandeling verstevigt namelijk het anatomische gebied dat het onderste deel van de buik vasthoudt en reguleert de sluitspieren, zodat deze hun functie correct kunnen uitvoeren.

Bepaalde situaties zoals zwangerschap, bevalling, menopauze of chirurgie kunnen de bekkenbodemspieren beschadigen en verzwakken, wat onder meer seksuele problemen en urine-incontinentie tot gevolg kan hebben.

i-model esthetiek

Meting van elektro-kilocalorieën

Ons i-model apparaat past een innovatieve techniek toe: het E-Kcal (electro-calorie) meetsysteem.

Dit innovatieve systeem meet het calorieverbruik op basis van een reeks parameters (intensiteit, frequentie, gewicht, lengte, leeftijd en geslacht van de patiënt) die nodig zijn voor de berekening van de elektrostraal.

Het resultaat wordt vertaald in een puntensysteem dat wordt bijgewerkt naarmate de sessie vordert en geregistreerd op de kaart van de klant, zodat sessies met elkaar kunnen worden vergeleken.

Nieuwe volledige lichaamscontouren

Tot 40.000 weeën in één sessie.

Dankzij zijn specifieke werking laat i-model u toe het hele lichaam te trainen door meer dan 40.000 echte contracties te genereren in het diepste deel van de spieren. De benen, armen, billen, borst, rug en buik kunnen worden behandeld met contracties om vet te verliezen en spiermassa te winnen.

Is het calorieverbruik bij een i-model behandeling groter dan bij conventionele lichaamsbeweging?

i-model werkt gericht en diepgaand op de spieren en helpt de stofwisseling te versnellen, vet te verliezen en spiermassa te winnen.

Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.

Boek uw proef!

Als officiële distributeur helpt EMSPRO u bij het ontdekken, testen en aanschaffen van uw I-Motion apparaten. Bent u geïnteresseerd in de I-HomeFit technologie en wilt u deze zelf testen? Boek nu uw proefsessie!

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.