Verkoop van EMS-apparatuur
& Opleiding

Weet je nog niet van spierelektrostimulatie?

Het is een kleine revolutie die al een paar jaar in het nieuws is!

Of het nu voor een individu is die weer wil gaan sporten om zijn of haar conditie te verbeteren of voor een professional die de de voordelen van EMS aan hun cliënten, elektrostimulatie kan uw sessies begeleiden door ze korter, effectiever en vooral aangenamer te maken!

EMSPRO ondersteunt professionals in de ontwikkeling van hun activiteit als coach of gym manager, door hen te adviseren in het aankoopproces, in de opleiding in het gebruik van de apparatuur, en in de coachingsmethoden die passen bij dit type technologie.

De beoefening van EMS onder begeleiding van een coach maakt het mogelijk om in slechts 20 minuten training de resultaten van 4 uur traditionele sport te behalen.

Meer dan een revolutie, het is een echte game changer voor iedereen!

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze innovatieve technologie om uw lichamelijke conditie en uw algemeen welzijn te verbeteren en uw sportprestaties te verbeteren in een recordtijd!

EMSPRO in de hele Benelux

EMSPRO biedt u een team van deskundigen die tot uw beschikking staan en die u zullen helpen bij uw EMS coaching ontwikkelingsproject. Of u nu een coach bent en al praktiseert als professional, of er een wilt worden, wij kunnen u helpen uw project te verwezenlijken.

Wat wij aanbieden:

De producten

EMSPRO

EMSPRO is de exclusieve en officiële distributeur van i-motion apparaten in de Benelux . Onze ambitie is om de toegang tot de praktijk van EMS te vergemakkelijken zodat professionals op het gebied van sport, schoonheidsverzorging en paramedische zorg hun eigen carrière kunnen ontwikkelen. Wij willen de voordelen en vooruitgang van deze technologie ook aan onze klanten en partners aanbieden.


i-motion elektrostimulatie apparatuur

Deze techniek, die in 2013 werd ontwikkeld, wordt in de gezondheidssector al lang gebruikt in ziekenhuizen voor revalidatie of de behandeling van chronische pijn bij patiënten. Vandaag is de toegang tot deze technologie op grote schaal beschikbaar!

De i-motion EMS-apparaten kunnen meer dan 300 spieren in korte tijd op een pijnloze en veilige manier stimuleren. De ondersteuning en follow-up van een gecertificeerde/gekwalificeerde coach zorgt voor zichtbare resultaten vanaf de eerste sessies!

Over EMSPRO

Opgericht door Oumar Kébé en zijn team, is EMSPRO veel meer dan de exclusieve distributeur van i-motion elektrostimulatie apparaten. Verkoop, coaching, dienst na verkoop, opleiding… EMSPRO is in de eerste plaats een complete service voor professionals op het gebied van sport, gezondheid en wellness.

Ben je een professional?

EMSPRO biedt professionals de mogelijkheid om zich toe te rusten en opleidingen in elektrostimulatie te volgen. Dankzij deze programma’s kunnen zij zich onderscheiden in de sport- en wellnesssector en hun klantenportefeuille uitbreiden.

Door de combinatie van nieuwe technologieën en gepersonaliseerde coaching trekt EMS steeds meer mensen aan met zijn korte, doeltreffende sessies, aangepast aan de doelstellingen van de klant.

Elke sessie is uniek, en het gebruikte programma maakt het mogelijk de vooruitgang in de loop van de tijd te beoordelen.

Getuigenissen van onze grote klanten

LL

Ludovic Linotte

EMS PRO biedt kwaliteitsapparatuur. EMS PRO geeft advies over het opstarten en ontwikkelen van het bedrijf. EMS PRO is beschikbaar en zeer responsief wanneer een vraag wordt gesteld, gedurende het hele proces: voor, tijdens en vooral na! Ik beveel EMS PRO ten zeerste aan, waardoor ik mijn zelfstandige activiteit met een gerust hart heb kunnen starten! Bedankt.

Geplaatst op

GJ

Johnny Gaspart

Positieve aspecten: communicatie, professionalisme, kwaliteit
Topklasse en professionele apparatuur, de beste op de markt van dit moment met deze bewegingsvrijheid.
Zeer goed ontvangen, altijd beschikbaar als je zorgen of vragen hebt.
Ik raad ten zeerste aan

Geplaatst op

SO

Oumary Smith

Zeer goede service met meer dan bevredigende apparatuur. Als arts gebruik ik het nu al meer dan een jaar en heb nul problemen gehad. Voor iedereen die een bedrijf wil beginnen met EMS, EMSPRO begeleidt u met een gerust hart!

Geplaatst op

nieuwsbrief

niet meer missen

Blijf op de hoogte van evenementen, promoties, het laatste nieuws, praktische informatie, tips en previews, rechtstreeks in uw mailbox.

Neem controle over je toekomst!

Wilt u de EMS-technologie testen met een team van deskundigen?
EMSPRO en haar coaches zijn er om aan uw verwachtingen te voldoen en uw doelen te verwezenlijken!

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.