I-sculpt FMS

i-sculpt fms: versteviging en vetverbranding

pijnloos en zonder operatie!

FMS (Functionele Magnetische Stimulatie) van i-sculpt brengt de vooruitgang in elektromagnetisme naar de esthetiek. Het ontwerp van i-scuplt combineert veiligheid en kwaliteit. 100% Europese ontwikkeling en productie.

De behandeling door i-sculpt is niet-invasief en is geschikt voor vrouwen en mannen die vet willen verwijderen en tegelijkertijd hun lichaam willen verstevigen. De i-sculpt techniek is de meest geavanceerde op de markt: een gerichte behandeling, met resultaten die binnen de eerste 4 tot 6 sessies zichtbaar worden.

Bewezen resultaten in slechts 30 minuten per sessie, één sessie per week.

Verwijdert vet en verstevigt de spieren gelijktijdig met de impulsen elektromagnetische hoge intensiteit geproduceerd door de i-sculpt apparatuur

De i-sculpt apparatuur

Het is vooral...

De software

I-sculpt fms

De intelligente software die het i-sculpt toestel “aanstuurt” past zich aan de specificiteit van de te behandelen lichaamszones aan. Het heeft ook verschillende functies, geoptimaliseerd voor het doel van elke patiënt. Het is ontwikkeld met de meest geavanceerde technologie om de meest optimale en effectieve behandeling te bieden. De gebruikersinterface is intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk.

De frequentie en de intensiteit van de programma’s zijn vooraf vastgesteld en ontworpen op basis van laboratoriumstudies. De intensiteit wordt ideaal gekozen voor elk te behandelen gebied.

Het beschikt over een database met de dossiers van de verschillende patiënten; deze database maakt een strikte follow-up van elke cliënt en een snelle start van de protocollen mogelijk.

De i-sculpt FMS is populair bij veel professionals en onderscheidt zich van de elektromagnetische apparatuur op de markt omdat hij simpelweg efficiënter en kosteneffectiever is.

De applicateurs

Hoe werkt het?

  1. I-sculpt heeft applicators die de behandelaar plaatst op de te behandelen zones, zoals de buikspieren, dijen of billen.
  2. FMS (Functionele Magnetische Stimulatie) “dringt” het lichaamsweefsel binnen om de perifere zenuwen te bereiken. Deze geven de signalen van elektrische veranderingen door aan de neuronen.
  3. Het magnetische veld gaat door kleding, huid en zelfs vetweefsel heen en dringt diep door in de gebieden die we willen behandelen.
  4. Er wordt intensief gewerkt aan de beoogde spiergroep door het versturen van elektrische impulsen.
  5. Deze impulsen veroorzaken 2 reacties:
    • ze genereren zogenaamde “supra-maximale” contracties, om de spier te stimuleren, wat ideaal is om spiermassa en tonus te creëren.
    • Deze contracties genereren ook een lipolyse-effect, d.w.z. het vrijkomen van vetzuren, waardoor de opslag van vet wordt afgebroken en de afvoer ervan wordt bevorderd.

Hoe werkt het?

Voor

Supramaximale contracties
die de spier stimuleren

Na

Het bereiken van het lipolytisch effect

Effect op spierweefsel

De behandeling

Behandelingsgebieden

Waarom kiezen voor

I-Sculpt FMS?

De voordelen

De resultaten

Lichaamsvet

18 tot 22% korting

Toning

15 tot 18% stijging

De ems...

Misvattingen!

"EMS is riskant".

Het feit dat je een pak aantrekt met elektroden om de spieren te stimuleren, betekent niet dat je geëlektrocuteerd wordt! Met een programmeur kunt u de intensiteit van de oefening aanpassen, zodat deze veilig is voor het lichaam en het hart. In de geneeskunde wordt EMS gebruikt voor therapeutische doeleinden, onder meer om spieratrofie te voorkomen. Het wordt ook aanbevolen in de esthetische geneeskunde om de spieren van het gezicht te stimuleren en spierverslapping, die de oorzaak is van veroudering, te voorkomen.

1De Bisshop G, Dumoulin J. Antalgische en excito-motorische transcutane elektrische neurostimulatie, Masson, Parijs, 1991.

"EMS doet pijn!"

Nogmaals, EMS zou niet worden aanbevolen voor therapeutische follow-up na een ongeval of letsel als het pijn veroorzaakt. Het doel is de spier te stimuleren. In het begin voel je wat tintelingen en daarna wordt de spier samengetrokken. Als u pijn voelt, is de intensiteit niet goed ingesteld en moet deze onmiddellijk worden verlaagd. U kunt in de uren na een EMS-sessie een paar pijntjes voelen, maar net als de pijntjes die u voelt na elke fysieke inspanning als u niet meer gewend bent om te sporten.

Het is jouw beurt!

Begin je eigen EMS-studio en word zelf een professionele coach. Neem contact op met onze experts en test de machines!

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.