EMS aanvullingen en accessoires

EMS: EMSPRO-supplementen

Het EMSPRO-team werkt al vele jaren in de sport- en gezondheidssector. Deze site kent de behoeften van de professionals en biedt een reeks accessoires en producten die nuttig en noodzakelijk zijn voor EMS, gezondheidszorg en indoor oefeningen.

Het aanbod van verrijkingen bestaat uit :

  • energie of voedingssupplementen,
  • i-motion accessoires of reserveonderdelen,
  • schoonmaakmiddelen,
  • uitrusting voor sportieve uitmuntendheid en welzijn.

Specifieke materialen of supplementen nodig? Neem contact op met de EMSPRO winkel.

BIODY XPERT gewichtsmeter

Bioimpedancemetrie (BIA) wordt sinds de jaren 1970 gebruikt om de lichaamssamenstelling te bepalen. De impedantiemeter is een waardevol diagnostisch hulpmiddel, zeer populair bij sport-, gezondheids- en wellnessprofessionals. EMSPRO heeft ervoor gekozen de Biody Xpert impedantiemeters te distribueren.

Accessoires en producten

De EMS dag tot dag

Voor professionals zorgt EMSPRO voor een nauwgezette opvolging van hun behoeften aan onderhoudsproducten voor hun zalen, centra en apparatuur. Schoonmaakmiddelen, reserveonderdelen voor uw i-motion apparaten, enz. ?

Voedingssupplementen

De nuttige aanvulling op uw dieet

EMSPRO biedt een breed scala aan voedingssupplementen voor :

  • diëten
  • sportdiëten

Onze supplementen en accessoires voor wie?

Onze supplementen en accessoires worden aangeboden aan professionals, maar zijn ook toegankelijk voor particulieren die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de producten en apparatuur die zij dagelijks gebruiken.

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.