De ems voor professionals

Elektrostimulatie

De ems is een revolutie in de praktijk van sport, welzijn en schoonheidsverzorging!

En dit is nog maar het begin! EMSPRO biedt apparatuur en trainingsprogramma’s waarmee sport-, wellness- en gezondheidsprofessionals zich kunnen onderscheiden en hun klantenkring kunnen ontwikkelen. Door de combinatie van nieuwe technologieën en gepersonaliseerde coaching trekt EMS steeds meer mensen aan door sport en zorg veel toegankelijker en vooral heel leuk te maken!

De praktijk
van elektrostimulatie in België

De tijd is voorbij dat EMS voorbehouden was aan topsporters of fysiotherapeuten. Tegenwoordig kunnen sportprofessionals dit ook aan hun klanten aanbieden.

En er is geen gebrek aan vraag!

In België gaat naar schatting één op de tien Belgen naar de sportschool. In deze zeer levendige markt vernieuwt het EMS het aanbod en maakt het mogelijk zich van de concurrentie te onderscheiden. En veruit!

De totaal vernieuwende benadering van lichaamsbeweging van EMS en de voordelen ervan winnen nu de gebruikers: 20 minuten EMS staat gelijk aan 4 uur traditionele sport!

EMS is ook een leukere en toegankelijkere combinatie van oefeningen voor iedereen die het begin van elke sessie vreest.

Het was nog nooit zo eenvoudig om (opnieuw) aan sport te doen, en uw klanten zullen dol zijn op deze technologie!

Ben je een professional?

EMSPRO biedt complete oplossingen per business line

Sport en fitness

De vraag naar EMS-apparatuur is exponentieel in sportscholen en fitnesscentra. EMSPRO biedt professionals complete oplossingen voor de implementatie van dergelijke apparaten: verkoop/leasing van apparatuur, Premium aftersales service, training en coaching, advies…

Schoonheidsverzorging en welzijn

Iedereen wil steeds beter voor zichzelf zorgen… op een intelligente manier! In schoonheidssalons of paramedische praktijken biedt EMSPRO concrete en gecertificeerde oplossingen voor ontspanning, fitness, afslanken, revalidatie, enz.

EMS: Een pijnloze, motiverende en veilige praktijk
wat steeds vaker voorkomt in professionele centra

De door EMSPRO geleverde EMS-pakken zijn voorzien van elektroden die de spieren op een volledig pijnloze en veilige manier doen samentrekken. Afhankelijk van de morfologie van de persoon past u de intensiteit van de oefeningssequenties aan om de spieren diepgaand en zonder pijn te bereiken.

Elk gebruik stimuleert maar liefst 300 spieren. Dit is heel anders dan de klassieke sessies!

Elke sessie laat :

Een sessie aangepast aan elke cliënt

De EMS-technologie is perfect geschikt voor de revalidatie of geleidelijke hervatting van de sportactiviteit van mensen met overgewicht. Bijgestaan door professionele coaches opgeleid door EMSPRO, is het heilzaam en veilig.

Elke sessie is uniek en afgestemd op de behoeften van de klant, en de resultaten zijn snel zichtbaar!

U kunt uw klanten gepersonaliseerde diensten aanbieden en hun vooruitgang meten door hun resultaten in de loop van de tijd te registreren en te vergelijken.

Een toegankelijk concept
aan vele professionals

Het EMS is vooral populair omdat het echte tijdwinst oplevert voor wie geen 2 uur per week aan fitness in een sportschool kan besteden. Het heeft vele toepassingen en is al bekend op vele gebieden.

Het kan aan de borst geoefend worden:

  • van sporthallen
  • een praktijk voor schoonheidsverzorging
  • een paramedische praktijk (fysiotherapie, chiropractie, osteopathie, reflexologie, enz.)

EMS is ook aantrekkelijk omdat er geen dure investeringen, veel apparatuur en grote ruimten voor nodig zijn, zoals voor de exploitatie van een fitnessruimte.

Een echte innovatie!

… nog toegankelijker voor iedereen dankzij de EMSPRO lease formules.

Kies uw EMS-pakket

EMSPRO biedt verschillende pakketten EMS-apparatuur voor professionals. Gemaakt in Europa, ze zijn beschikbaar in 3 dagen en de dienst na verkoop wordt verzorgd door onze teams. De in de toestellen ingebouwde software kan voor elke spiergroep worden aangepast en getraind. Dankzij de EMS-technologie kan de trainer zich tijdens de sessie volledig aan de cliënt wijden en de juiste volgorde van de oefeningen bewaken.

Wat is het juiste profiel om EMS coach en/of EMSPRO Partner te worden?

Wanneer u gepassioneerd bent door wellness en sport, wilt u het beste voor uw klanten. Een tevreden klant blijft trouw en er wordt over gepraat.

Wees gerust, er is nog tijd om te beginnen! Maar de buzz bouwt zich op. Tegen 2025 zullen in België naar schatting 250 elektrostimulatiestudio’s worden geopend, tegenover 30 in 2016. Er zal een klantenkring zijn om tevreden te stellen!

Wat als jij ook coach bij ons zou worden?

Bent u geïnteresseerd in EMS-technologie en wilt u zich aansluiten bij een team van coaches die deskundig zijn op dit gebied? Neem vandaag nog contact op met ons team en kom bij het EMSPRO-team!

Waarom uitrusten met EMSPRO?

Uw EMS-bedrijf starten in België is nog nooit zo eenvoudig geweest, en nu is misschien wel het beste moment. EMSPRO begeleidt u bij de installatie van uw EMS-kamer en evalueert met u het business plan dat overeenstemt met de initiële investering en met uw doelstellingen. Zo kunt u snel beginnen met het aantrekken van uw eerste klanten zonder dat u grote investeringen hoeft te doen.

Het is jouw beurt!

Welke oplossing "stimuleert" u?

Wat als je je eigen EMS-studio zou beginnen en zelf een professionele coach zou worden? Neem contact op met onze experts en test de machines, gratis!

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.