Over EMSPRO

Over EMSPRO

Een gemoedstoestand en een manier van doen...

Bent u een professional in de sport-, zorg- of wellnesssector? Bent u een persoon met een passie voor wellness en fitness? In ieder geval bent u bij EMSPRO aan het juiste adres. Het door Oumar Kébé opgerichte bedrijf onderscheidt zich door de uitmuntendheid van zijn materieel, met name EMS, maar ook door de kwaliteit van zijn diensten en zijn service na verkoop.

Oumar Kébé: EMS manager

Een roeping geboren uit de geschiedenis

Oumar Kébé, afgestudeerd in diergeneeskunde, was eerst werkzaam op dit gebied. Deze carrière had een heel leven kunnen duren, maar na een ernstig ongeluk moest Oumar Kébé meer dan een jaar aan de kant blijven liggen. Deze immobilisatie leidde tot een gewichtstoename van meer dan 120 kilo. Deze periode werd onderbroken door meerdere operaties aan de buikriem. Het waren deze pijnlijke gebeurtenissen die de verzorger in hem ertoe brachten zich te verdiepen in de menselijke anatomie en de mechanica daarvan, want bij de geringste beweging die hij maakte was het hele spiergebied betrokken.

Van roeping naar professionalisering

Deze stap was de aanleiding voor zijn nieuwe leven. Hij had nu een doel: zijn ervaring en kennis in persoonlijke ontwikkeling en fysieke cultuur delen.

Via zijn OKTRAINING centrum ondersteunt Oumar Kébé al vele jaren atleten van alle niveaus in hun ontwikkeling en fysiek welzijn.

Met EMSPRO distribueren Oumar Kébé en zijn team de beste apparatuur aan professionals in de sport-, schoonheids- en gezondheidssector, terwijl ze hun waardevolle Premium diensten aanbieden.

EMSPRO: een holistische visie

VAN DE PROFESSIONELE PRAKTIJK in sport en welzijn

EMSPRO definieert zichzelf als een bedrijf dat verder gaat dan het verkopen van de beste apparatuur op de markt, zowel wat betreft elektrostimulatie als andere praktijken. EMSPRO onderscheidt zich door commerciële, technische en bestuurlijke ondersteuning te bieden aan klanten die dat wensen. Deze ondersteuning wordt geboden via Premium Services-aanbiedingen.

Premium diensten: emspro ondersteunt u elke dag

Als professional moet je begeleid en ondersteund worden! Dat is goed, want het EMSPRO-team bestaat uit experts op dit gebied, net als u. Wij kennen het leven van zelfstandige ondernemers. Daarom gaan we verder dan alleen de verkoop van de beste apparatuur op de markt. Wij luisteren naar u, wij adviseren u, indien nodig coachen wij u en in elk geval zorgen wij voor de opvolging van de contracten tot het einde via verschillende formules!

FORMAtions formule

Van klassikale begeleiding tot mentoring en individuele coaching, onze trainers delen hun expertise. Om altijd het maximale uit de fantastische i-motion!

Leaseformule

Kopen of huren? Huren voor een vaste periode of kopen en verkopen om investeringen te optimaliseren? Elk bedrijf heeft zijn eigen bijzonderheden en behoeften. Daarom biedt EMSPRO u verschillende overnameformules.

Partnerschapsformule

De Europese vraag naar elektrostimulatieapparatuur groeit sterk bij het grote publiek. Onze prioriteit is het bedienen van onze klanten. Maar als je zin hebt om verder te gaan, kunnen we het bespreken…

EMSPRO: een professioneel netwerk

VAN VERTROUWDE PARTNERS

Mons

Liège

EMSPRO gebruikt cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan ons systeem uw browser herkennen en u diensten aanbieden, zoals producten die u in uw winkelwagentje heeft gelegd. Door verder te surfen op onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Professionnels

Envie d'en savoir plus sur nos appareils ?

Prenez contact dès maintenant avec EMSPRO ! Un membre de notre équipe vous contactera dans les plus brefs délais afin d’en savoir plus sur votre demande.

Professionals

Wilt u meer weten over onze apparaten?

Neem nu contact op met EMSPRO! Een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw verzoek.